09129473857
منوی دسته بندی

درمان زخم دیابتی در منزل 

افرادی که به دیابت مبتلا شده اند ، یکی از نگرانی های آنها این است که در آینده با زخم پای دیابتی مواجه شوند. اینکه چه عواملی باعث رسیدن بیماری به مرحله ایجاد زخم میشوند یا درمان قطعی آن در خانه چگونه خواهد بود ، مورد توجه بیماران دیابتی است . موسسه خدمات درمان زخم در منزل درمان مد ، در کلیه مراحل پیشگیری و درمان زخم پای دیابتی در منزل به کمک شما می آید. کافیست جهت اعزام انواع متخصص ، پرستار یا حتی تهیه دارو ، پماد و اجاره تجهیزات با ما تماس بگیرید.

درمان زخم دیابتی در منزل

زخم پای دیابتی چیست ؟

افراد دیابتی ، بعد از شدت یافتن بیماری با زخمی در پاها، به ویژه در انگشتان پا، کف پا و پاشنه پا مواجه می شوند. به این نوع زخم ، زخم پای دیابتی گفته می شود که علل ایجاد و گسترش آن ، می تواند نوروپاتی دیابتی ، ابتلا به بیماری عروق محیطی و یا وجود عفونت باشد.

 

مدت زمان درمان زخم پای دیابتی 

بسته اینکه زخم ایجاد شده خفیف باشد یا شدید ، مدت زمان درمان زخم پای دیابتی از چند هفته تا چند سال متغیر است. زخم های خفیف ممکن است فقط به یک تاول یا خراش کوچک محدود شوند. زخم های شدید ممکن است بقدری عمیق و گسترده باشند که استخوان یا عضلات را درگیر کنند.

با سایر خدمات همراه طب آشنا شوید : درمان زخم سوختگی در منزل

 

عوارض زخم پای دیابتی

از دست دادن اندام ، مرگ یا  ابتلا به گانگرن (عفونت شدید ) از عوارض زخم پای دیابتی هستند. بنابراین ، درمان زخم پای دیابتی در منزل در مراحل اولیه باید جدی گرفته شود.

نحوه درمان زخم پای دیابتی در منزل

وقتی سخن از درمان زخم پای دیابتی در منزل است ، منظور ما انتظاراتی است که شما باید فرد اعزامی به خانه تان داشته باشید. پس توضیحات ما دربرگیرنده درمان های خانگی یا گیاهی نخواهد بود. اقدامات قابل انجام در منزل توسط پزشک یا پرستار عبارتند از :

 

معاینه و ارزیابی زخم

اولین اقدام پرستار یا پزشک برای درمان زخم پای دیابتی در منزل ، معاینه ( یافتن علائم عفونت مانند قرمزی، تورم، درد و گرما ) و ارزیابی زخم از نظر اندازه، عمق، محل و ظاهر زخم است.

 

تعیین روش درمان

درمان های تجویز شده در منزل بسته به میزان پیشرفت زخم پای دیابتی می تواند از جراحی تا پانسمان زخم متفاوت باشد.  در صورتی که زخم عفونی کرده باشد، آنتی بیوتیک های خوراکی ، تزریقی یا موضعی توسط متخصص تجویز می شود. انجام جراحی برای برداشتن پوست مرده نیز از اقدامات درمانی است.

 

مراقبت از زخم 

تمیز کردن زخم ، پانسمان زخم در منزل و رفع فشار وارد بر ناحیه زخم از جمله کارهایی است که برای درمان زخم پای دیابتی در منزل توسط پرستار انجام می شود.

 

آموزش بیمار و خانواده او

مراقبت از زخم پای دیابتی به اندازه درمان های انجام شده توسط متخصص اهمیت دارند. در صورتی که توصیه های متخصص نادیده گرفته شود بهبود زخم با مشکل روبرو خواهد شد. پزشک یا پرستار بعد از درمان زخم پای دیابتی در منزل ، آموزش هایی از قبیل : یادآوری برای کوتاه کردن ناخن ها ،  پوشیدن کفش و جوراب مناسب ، پرهیز از راه رفتن با پا برهنه ، معاینه روزانه و مرتب پاها از نظر تورم ، قرمزی یا درد را به بیمار و اطرافیان او می دهد.

وارد شوید: استخدام پرستار دائمی یا کوتاه مدت برای درمان زخم بستر در منزل

نکات مهم برای بهبود سریع و درمان زخم پای دیابتی در منزل

 

انجام کارهای زیر می تواند به بهبود سریعتر زخم پای دیابتی در منزل کمک کند:

  • باید قند خون خود را کنترل کنید. مدیریت قند خون، آسیب های عصبی و عروقی که عامل ایجاد زخم پای دیابتی هستند را کاهش می دهد.
  • وزن خود را کاهش دهید. بیماری عروق محیطی که یکی از علل ایجاد زخم پای دیابتی است، با افزایش وزن و چاقی رابطه مستقیم دارد.
  • ناخن های خود را زود به زود بگیرید. از آنجایی که زخم در بیماران دیابتی به کندی بهبود می یابد . پس ، باید احتمال زخمی شدن را به حداقل رساند.
  • استفاده از کفش یا جورابی که اجازه ی تنفس به پوست پا را می دهد ، می تواند از کارهایی باشد که شما در راستای بهبود سریعتر و درمان زخم پای دیابتی در منزل انجام می دهید.
  • زخم را به صورت روزانه با آب و صابون یا محلول ضدعفونی کننده تمیز و پانسمان کنید.

دیگر خدمات درمان مد  : آنچه باید درباره وکیوم تراپی در منزل بدانید!

سرعت درمان زخم پای دیابتی در خانه به چه عواملی بستگی دارد؟

اطلاع از عواملی که سرعت درمان زخم پای دیابتی در خانه  را تحت کنترل دارند، به شما این امکان را می دهد که از عوامل منفی اجتناب کرده و عوامل مثبت را تقویت کنید این عوامل عبارتند از :  

 

وضعیت گردش خون

اگر می خواهید به درمان زخم دیابتی در منزل کمک کنید بهتر است تا پاهای خود را در وضعیتی قرار دهید که جریان گردش خون کاهش نیابد. هرچه خونرسانی بیشتر باشد ، بهبود سریعتر است. 

 

داشتن بیماری زمینه ای

وجود عفونت یا بیماری زمینه ای ، روند بهبود زخم پای دیابتی را کند می کنند. البته سالمندان ، بیشترین آسیب پذیری را در این رابطه دارند.

preloader
لطفا صبرکنید...
برای تماس اینجا کلیک کنید!